Ontdek De wereld om de hoek
Contact

Oxfam-Solidariteit | Educatiedienst

Vier-Windenstraat 60 - 1080 Brussel (Hoofdzetel)
Kolomstraat 56 - 1080 Brussel (Ingang van de ateliers)
Tel: 02 501 67 12 - E-mail: edu@oxfamsol.be

Wegbeschrijving

Wegbeschrijving (PDF) | Google Maps-kaart

Omdat er weinig parkeermogelijkheden zijn, raden wij je aan het openbaar vervoer te nemen.

Met het openbaar vervoer

Vanuit het Centraal Station in Brussel Metrolijn 1 richting Weststation of lijn 5 richting Erasmus tot in het station Zwarte Vijvers. Dan te voet via de Karperstraat (ongeveer driehonderd meter), neem de tweede straat links (Wissenstraat). Op het einde van deze straat bevinden zich de kantoren van Oxfam-Solidariteit, in de Vier-Windenstraat 60.
Plan van de metro - website van de MIVB | website van NMBS

Vanuit de luchthaven Brussel Nationaal Neem de trein tot in het station Brussel Centraal. Er rijden twee treinen per uur. Of je kunt naar Zaventem Technics Noord wandelen en daar bus 359 nemen tot Roodebeek. Overstappen op metrolijn 1 richting Weststation of lijn 5 richting Erasmus, tot in het station Zwarte Vijvers. Dan te voet via de Karperstraat (ongeveer driehonderd meter), neem de tweede straat links (Wissenstraat). Op het einde van deze straat bevinden zich de kantoren van Oxfam-Solidariteit, in de Vier-Windenstraat 60.

Met de auto

Vanaf de grote ring (West) afrit 13 Dilbeek-Molenbeek Volg de Ninoofsesteenweg richting centrum. Sla na het Weststation linksaf de Alphonse Vandenpeereboomstraat in. Volg dan rechtsaf de Gentsesteenweg. Neem na de rotonde de derde straat rechts. Dat is de Vier-Windenstraat.

Vanaf het centrum van Brussel Neem aan de Beurs (dichtbij de Grote Markt) de Antoine Dansaertstraat en rijd steeds rechtdoor. Ga de brug over en rijd daarna meteen linksaf de Koolmijnenkaai op, die overgaat in de Henegouwenkaai. Neem dan de vierde afslag rechts: de Delaunoystraat. Neem ook daar de vierde afslag rechts, de Vanderdussenstraat in. Sla vervolgens meteen rechtsaf de Kortrijkstraat in. Rijd dan rechtdoor: de ingang van onze kantoren bevindt zich op het kruispunt van de Kortrijkstraat en de Vier-Windenstraat.